maanantaina, tammikuuta 09, 2012

Maailmanloppua odotellessa

Jahhas jahhas, se pyörähti vuosi 2012 sitten käyntiin. Ja tämähän kaikkien vakuuttavien ennusteiden mukaan on sitten ihmiskunnan viimeinen vuosi. Kai sitä sitten täytyy elää niin ku viimestä päivää... joku vääräleuka saattais kyllä väittää, että siltä se meno on näyttäny jo pitempäänkin.
Vuosi käynnistyi perinteisesti Turbo Pubissa ryhmytessä. Siinä vuoden vaihteen aikoihin tuli vaan sellanen emonärästys, että joutu jättämään uuden vuoden juhlimisen seuraaviin päiviin. Ja hyvinhän se onnistui sitten 1.1. ja 2...ja 3... ja 4...
Hiukan meinas käydä ketuttaan kotiinpaluu, hyvin olis vielä toisen kaks viikkoa voinu lomailla. Mutta tänään alkoi arki, ja onhan sekin oikeestaan ihan mukavata. Ei sitä koko ajan jaksais resuta ja bailatakaan. Onneks heti viikonloppuna olis luvassa tamperestoitumista!

2 Comments:

Blogger Mr.V said...

Maailmanloppu lienee jo alkanut;))

1:30 ip.  
Anonymous Seance said...

Premiere !!Swedens hardest Female fronted metal band new killer musicvideo "Bleeding Sanity

Frantic Amber - Bleeding Sanity watch it here http://seance.blogg.se/ and feel free to share the music video.

Frantic Amber is a female-fronted metal band with members from four different countries (Sweden, Norway, Denmark and Japan) Since the line-up was solified 2010 the band has made two tours to Russia, the latest one in September 2011, as well as a successful gig at Sweden Rock Festival 2011 which also was played in whole in the Swedish National Radio program P3 Rock Live. Frantic Amber performed at the P3 Gold 2012 Awards that was broadcast on swedish national television and radio.

6:34 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home